CATCH MY BREATH

 

SHE IS LOST INSIDE


3 WANTS

 
//GINA TRICOT//H&M//ROMWE//

RIOT

 
 
//JACKA GINA TRICOT//LINNE GINA TRICOT//JEANS CHEAP MONDAY//
 
Riktigt dåliga outfit bilder, men jag hade varken tid eller lust att lägga någon större tid på att ta några "bra" bilder på dagens, men dom duger. 
 
 

ON MY WAY HOME

Haft endast en lektion idag, matte prov. Så nu sitter jag på bussen på väg hem. Har lite saker att fixa när jag kommer hem, ska packa ner en massa kläder för dom får inte plats längre, haha.


??????

 
Ni som läser min blogg, vad vill ni egentligen läsa på min blogg? Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här, om jag ska skriva om vad jag gör om dagarna eller om ni vill bara att jag ska köra med bilder, så som jag gör nu. Så om någon av er som läser min blogg vill att jag ska skriva om något, kanske någon ny kategori eller något sånt, bara hojta till så ska jag försöka fixa de! Rätt kul att veta vad just ni vill att jag ska ta upp eller skriva på bloggen :)

ZARA LARSSON

 
 
Känner ni igen denna tjej? Det gjorde inte jag iallafall. Det är lilla Zara Larsson som var med i Talang 2008, och som även vann Talang. Blev riktigt paff när jag såg att det var hon, ser ingen likhet alls! Och tänk, hon är bara 15 år? Shit, riktigt duktig är hon iallafall!

DONT HOLD YOUR BREATH

 
 

KAREN MILLEN, SCULPTURAL PEPLUM DRESS

//BILDER LÅNADE FRÅN trendytaste.com //
 
Blev helt kär i denna underbart fina peplum klänning från Karen Millen. Om jag hade den ekonomin hade jag lätt klickat hem den.

100


NEW BAG

//ÅHLENS 349 KR//

ONLY THINK ABOUT IT

 
//TRÖJA BIKBOK//JEANS DR DEMIN//
 
 
 
 
 

RADIOACTIVE

//JACKA H&M//LINNE GINA TRICOT//JEANS DR DEMIN//

BREAK OF DAWN


THE BEAT GOES ON

 

FIRST PIC WITH MY NX1000


EMPHORIA

 
Åkte till Emphoria igår med Elin. Åkte sammanlagt 8-9 timmar tåg, men det kändes som max 3! Hade det riktigt trevligt, men hittade inget speciellt som jag ville köpa, förutom då min nya kamera. 
Kan säga att jag var riktigt impad av storleken på Emphoria, kändes amerikanskt på något sätt. 
Kan även tillägga att skåningarna är riktigt trevliga och väldigt söta. Skulle mer än gärna flytta dit och bo där något år innan jag far mot the united states.


WORK AT ESSPRESO HOUSE


SOME NEW FOR MY ROOM

 
Efter jul så ska jag (äntligen!) renovera om mitt rum. Är så himla lycklig. Vet precis hur jag vill ha allt, kommer bli toppen. Förutom renoveringen av mitt rum, så ska jag även få en walk-in-closet(!) Alla tjejers dröm! Så längtar extra mycket till jul nu.

_


FRANCISCO

 

EK11C


RSS 2.0