DARK AS BLOOD


twitter

Skaffat mig twitter, kände att det var dags nu. FREE TO FOLLOW

FALL OUTFIT

 
Skulle mer än gärna springa runt i detta nu i höst

ME AND MY BRO


I'M IN MY BED, AND YOU ARE IN YOUR. ONE OF US IS IN THE WRONG PLACE


ON REPEAT


STAY IN THE MOMENT


I THINK ABOUT MORE THEN I FORGET


LUST AND PAIN, COMPARE IT


I SAID

 
WHY? CAUSE THEY ARE LOVING THE CREW
 
 

SCORETT

 
//TIAMO 699KR//

Q


IT'S NOT RIGHT, BUT IT'S OKEY

//LINNE GIINATRICOT//KAVAJ GINATRCIOT//TIGHTS GINATRICOT//SKOR SKOPUNKTEN//

SMILE


TIME FOR SOME READING


Shadow of the day

 
 
 
Helt klart nya favoriter i min garderob

LAST LESSON, THEN IT'S WEEKEND


THE BLUE ONE


SUBWAY


.


GOOD NIGHT


IT'S LOVLEY

 
 
 
 
Det var ju ett tag sen jag uppdaterade riktigt eller vad man ska säga. Så tänkte att jag kunde slänga in lite bilder på de senaste plaggen som har fått flytta in hos mig. Finns lite andra saker som har bosatt sig hos mig, men dom ligger just nu i tvätten eller i tvättmaskinen. 
Tog mig en liten paus från allt skrivande på mina uppgifter, så nu har jag bara en kvar! Härligt. Den jag har kvar är om Bikbok, ska skriva en SWOT-analys och lite annat om det, kul (not) hehe. Nä, nu får jag väl ta och fortsätta.

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

 
 
Detta är kärlek♥

GT MYSTRÖJA

//GINATRICOT 199KR//
 
Hejhej! Just nu sitter och skriver en sammanfattning om Trojanska kriget. Väldigt intressant faktist. Gillar historia så detta är en rolig uppgift. Jobbigt bara att man får skriva en sida om detta ( och det är väldigt mycket som hände under Trojanska kriget så jag vet inte riktigt hur detta ska gå ihop..)
Sen har jag 2 andra uppgifter som jag måste bli klar med idag(!) Men det fixar sig alltid! 
Är helt slut med, haft rugby träning från 10-12 idag med. Åh, det är så himla kul! Men det har sina nackdelar tyvärr.. Har ont i hela bröstkrogen och min fot dunkar som bara den. Men jag klarar mig, bara min pappa som inte tål att se mig vara helt blå slagen, haha. Nä, nu måste jag fortsätta jobba så jag slipper att sitta uppe hela kvällen! 

THINGS ARE GOING SOUTH


LIME AND GREY FROM ROMWE


TOMORROW LAND

 
 
NÄSTA ÅR, FYFAN VA TAGGAT

THAT'S HOW WE ARE GOING

 
Lite seg uppdatering från min sida känner jag. Har ingen riktigt bra ursäkt för det, men tar skolan i första hand och jag är oftast helt slut efter skolan så jag lägger mig i sängen och tar mig en tupplur. Haha. Sen så brukar jag komma hem rättså sent för jag lyckas alltid hamna på Waynes efter skolan med mina kompisar. Men det är gutt. 
Imorgon så har jag ännu en rugby träning, yes. Är jätte taggad, tycker verkligen att det är kul! 
Nu tänkte jag göra mig en kopp te och kolla någon mysig film innan jag säger god natt till om världen.

SVAR

Mitt hår naturligt. Har aldrig färgat det, eller jag har slingat det en gång, men det är för väldigt länge sen :) Men jag skulle tippa på att min färg är den mörkaste brun, för jag har inte svart. Har även väldigt mycket skiftningar i mitt hår med, så det är nog väldigt svårt att få just "min" färg om man nu vill ha det :) 
Tack så mycket för frågan och hoppas att detta svar hjälpte dig på något sätt!

RUGBY TRÄNING

Vet inte varför, men fick för mig att gå på dagens rugbyträning. Och detta var nog det bästa beslutet jag har tagit på länge. Det var riktigt roligt, trots dom små skadorna jag fick så längtar jag till nästa träning! Var rikitgt jobbigt, men väldigt kul! Vilken adrenalinkick man fick. Ville bara kötta kötta KÖTTA. Haha, trodde inte att jag skulle våga, men det gjorde jag! LIte små stolt över mig själv. Sen att jag kunde ändo vara hyffsat allvarlig och inte fnittrade (som jag annars alltid gör!!) åt saker och ting. Så jag är verkligen stolt över mig själv att jag ens tog mig dit och körde.

3 BEAUTIFUL DRESSES FROM ROMWE


TOPSHOP, WHY ARE YOU SO FAR AWAY?

 
Fyra godbitar från topshop som mer än gärna får flytta hem till mig

ZARA WOMAN 
 
 

LOOKING FOR

Söndag söndag söndag.. En sådan dag som man har ångest över att helgen redan är slut och man har skola nästa dag. Man tänker efter vad man har och allt man INTE har gjort. Att man skulle redan kunnat ha haft allting klart inför veckan som kommer. 
Fast idag känner jag inte så, idag känner jag fyfan vilken bra helg jag har haft. Fått fira min bästaväns födelsedag på bästa sätt, att få hänga med alla mina fina vänner, umgås med mina underbara kusiner och bara ta det lungt. Jag vet att jag har en massa arbeten som jag måste bli klar med, men känner ingen press för det är inget som jag behöver lägga ner allt för mycket energi i för att få ut ett bra resultet. Jag känner en längtan till att få gå till skolan imon, jag mår bra av att gå till skolan och få ordning i vardagen. BLACK & WHITE

 
//GINATRICOT 249 KR//

NELLY MAGAZINE
 
 
Visste ni att man kan sitta och läsa nelly magazine på deras hemsida? Hur bra som helst ju! 

BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE, SJUKASTE


I LIKE IT WHEN YOU TREAT ME LIKE AN ANIMAL


YOU CAN TAKE MY HEART LIKE A CRIMINAL

 

Har ni hört denna killes låtar? Om inte, sök på han nu på direkten! Han är så sjuktligt bra. Han är jätte begåvad, fattar inte att jag inte har börjat lyssnat på han förrens nu. Jag är helt fast. Animal är den låt som jag har fastnat mest för. Men Vegas girl är inte långt efter. Fast sen har vi ju Crew love som är så himla fin. Så om ni inte har lyssnat på han, tycker jag ni ska göra de! Han har gjort låtar med Rita ora, Ne-Yo och Pharrell.
Enligt mig är så han SÅ mycket bättre än sin kollega Justin Biber, Conor har mycket finare röst än JB. Men det är ju vad jag tycker :)


ISSUE 1.3

 
//TRÖJA NELLY.COM ISSUE 1.3 399KR//

This is for the girl that can get down low The whole club wanna see you go

 

MY NEW LOVLEY NECKLESS FROM H&M


THIS IS MY DEAR FRIEND ELINS BUNNYPHONE, SO CUTE


SOME NEW STUFF FOR MY CLOSET
 

SNEAKPEAK

 
Sitter och har Organisation och ledarskap just nu. Vi ska göra en Swot analys och lite andra saker om företag vi har valt. Rättså intressant, men jag kan inte jobba.. Hehe. Kan verkligen inte jobba när jag inte har musik på och jag har glömt mina hörlurar hemma.. Ska nog köpa mig ett par hörlurar som jag kan ha i mitt skåp, så jag slipper att sitta utan musik i öronen. 

INSPO


GINATRICOT SHOES, I CAN'T WAIT, THIS WILL BE INTERESTING


PLANING

Just nu håller jag på att springa ut och in genom mitt rum, varför? Jo, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Detta är en helt vanlig rutin för mig, att ta fram kläderna dagen innan. Detta tjänar jag väldigt mycket på kan jag lova! Får sova en halvtimme extra varje morgon och de är hur underbart som helst! Ska kanske gå tillbaka till mina kläder nu, för jag får verkligen panik (!)


REALLY NICE FROM H&M


CURLY HAIR AND LIPS


REBECKA BAG

Riktig bra budget variant för er som älskar Stella Mccartneys väskor. Denna är från Gina tricot och kostar ynka 199kr (!) Riktigt kap!

LAST NIGHT


TOTAL RECALL WITH FELICIA


RSS 2.0