MY WEEK WITH MARILYN

 
Har velat se denna ett tag nu, och nu när jag är sjuk så kan jag likaväl se den. Hoppas att den är bra!

MISTY MOON


TROUBLE

 
(spola fram till 2:00 ifall ni vill börja låten direkt)
Taylors helt klart bästa låt! Refrängen är sååå bra.

CHERRY IN THE AIR

 
Titta va min kära pappa har varit och köpt till mig, DKNY Golden delicious och Escadas nya Cherry in the air. 


1973 NEW YORK

//BIKBOK 199KR//
 
Att jag aldrig kan få nog av kläder.. 

Idag har jag bara tagit det lungt, min hosta och näsa har bara blivit värre, tyvärr.. Men febern har iallafall släppt sig och det är bra de! Min kreativa hjärnhalva lyckas alltid starta när jag är sjuk, konstigt nog. Men det är bara kul, då får jag lite att göra. Suttit och spelat lite gitarr och skrivit 2 texter! Inget speciellt bra, men det är iallafall kul att få igång skrivandet igen. Ska se om jag kan bli klar med den ena, hade varit riktigt kul.

FIFTY SHADES DARKER

 
Lite kvällsläsning, Femtio nyanser av mörker. En bra bok faktist, läsvärd! Tyvärr så har jag inte läst första boken ( detta är den andra boken) Men det gör inget för man hänger med ändå tycker jag, så de är ju bra! 

MY SAVIOR

 
När halsen sviker så är Fisherman's räddaren i nöden!

2 FAVORITER JUST NU

 
 
 
Dessa två plagg från gina köpte jag för någon vecka sen och dom är helt klart mina favoriter just nu. Västen är så grymt snygg på och tröjans uringning är så himla underbar! Vill så gärna bli frisk så jag kan få bära dessa två. 
Tänk västen med någon enkel t-shirt under och sen ett par snygga jeans, kanske några biker inspirerande sådana. Sen tröjan till ett par enkla byxor, stram tofs eller håret sådär halv lockigt svall. 

I WANT YOU SO BAD

 

SO FAB


WARDROBE INSPO


FANNY&ALEXANDER

 

MY DAY

 
Har spenderat hela dagen med att sitta och plugga teori till körkortet, lika bra att börja, dock så har jag inte börjat att plugga på något annat.. Uscha, och vi börjar redan på onsdag. Men jag har morgondagen och tisdag på mig så. Kanske ska börja redan ikväll, fårse om jag hinner! För ikväll kommer mina underbara vänner hem igen från Österike, trodde inte att jag skulle sakna dom så mycket som jag har gjort.. 

KOLLAGE

//T-SHIRT COS//BYXOR DR DENIM//VÄSKA GIVENCHY//SKOR H&M//
 
 
Sitter och pillar lite med en massa kollage en lördagskväll som denna. Har hittat så mycket kläder/skor/väskor/allt möjligt som jag gärna hade velat ha i min ägodel, men icke. 
Jag lär bomba bloggen hela kvällen med en massa olika kollage som jag kommer att sitta med resten av kvällen. 
 
Men högst upp av dom kollagen jag har gjort, så är nog detta den jag skulle kunna ge vad som för att få allt. T-shirten är perfekt, riktigt snygg uringning i ryggen, men är inte riktigt säker på om jag vill lägga lite mer än 500 kr på, men man kan ju alltid få drömma lite!

JOHANNA 18 YEARS OLD


I CAN BE THE ONE

 
Har hittat en hel del fynd nu på rean, här är de mesta jag har hittat. Rktigt nöjd, då jag inte har lagt mer än 100 kr på varje plagg, och de kallar jag fynd! 

Ska snart försöka göra mig lite i ordning och fixa klart saker och ting innan jag beger mig in till stan.
 
 
 
 

 

SOME OF THE NEW

 
 
 

WE WILL

Efter att ha gymmat imorse så gick Elin och jag till stan. Så nu sitter jag inne på ginas omklädningsrum och velar om vilka saker jag ska köpa. Hittat en massa på rean, är förvånad att jag har hittat nått, brukar inte hitta saker på rean.


LETS GO


RSS 2.0