BLACK AND BLUE

//KLÄNNING ROMWE//VÄSKA STELLA MCCARTNEY//

COZY OUTFIT
TELIA


ALL THE TIME HE WAS TAKING HER FOR GRANTED


BARBRA PALVIN


SHE IS SO FREAKING BEAUTIFUL

NO OUTFIT PIC TODAY, SORRY GUYS!


LAURA JACKET


//Melba.se 599 kr//


De tinglar i fingertopparna varje gång jag går in på melba och ser denna fina jacka. 

IT'S TIME FOR SOME LEARNING

 
Tagit tummen ur röven och rotat fram min bruksanvisning till min lilla älskling. Ska lära mig allt igen, allt från bländare till iso. Hoppas att de kommer att sitta kvar denna gång och inte in genom det ena och sen ut från det andra. Så detta kommer vara min kvälls läsning dom kommande dagarna.

ONE MORE NIGHT


PARADISE


ASS BACK HOME

 
Detta är två plagg som jag ska införskaffa mig nu i veckan som kommer. Detta är två av dom plaggen som jag kommer att ha på mig väldigt mycket nu i höst. Jackan är en slapp vardags jacka som man kan ha mycket till. Jag lever i min skinnjacka så jag känner att jag behöver ett litet byte där. 
Tröjan kan man ha när som helst, både till vardags och fest. Själv kommer jag bära den med mi skinnväst skulle jag tro, riktigt snygg combo enlingt mig.

WHITE GREY BLACK BLUE

 
//GinaTricot 79 kr/st//

TIME COMES BY


Gud, det är redan söndag. Vart tar tiden vägen? Känns som de va igår att vi började skolan igen.
Påtal om skolan, tror att denna termin kommer att vara super. Rätt så hyfsat schema och nya lärare som verkar vara stört sköna! Så jag ser fram emot att gå i skolan. 
Ja, vad kan man mer säga? Att jag har varit helt utmattad varje dag efter skolan. Inte haft någon ork till att göra någonting. Så helgen har verkligen varit något som jag har sett fram emot. Så vad har jag gjort? Inte alls så mycket, hängde med mina favorit killar i fredags= kaos (för min del) Haha. 
Igår tog jag mitt pick och pack och åkte hem till Emma och där gjorde vi tacos med hennes syster och hennes kompis. Riktigt gott var det! 
Resten av kvällen bestod av en massa snack, låt skrivande (HAR KOMMIT PÅ MELODIN TILL LÅTEN NU, NÄSTAN IALLAFALL) Ja, de var väl våran kväll, en riktig EmmaHanna kväll rättare sagt!

 

OH HOT DAMN


OMG, LAST NIGHT WAS CRAZY


THAT'S SO ANNOYING

Nu har jag försökt att fixa till bloggen då den nu håller på att krångla. Desginen " hoppar" eller vad man ska säga.  Den blir större typ. Har egentligen 800 i bredd och de blir de senaste inlägget, men när man rullar ner, så blir de plötsligt 1000 i bredd istället, så allting hoppar åt sidan. Jag blir väldigt irriterad på detta. Dock så är det bara så när jag kollar på min iphone och Mac konstigt nog. På min PC så är de som det ska vara, hum... Men nu ska jag stänga ner datorn för dagen och kolla på Batman som är 6:an. Godnatt.

RITA ORA HOW WE DO (PARTY)

 
Rita Ora, helt klart en av årets mest uppskattade artist from my point of view!

NEW FAVORITE IN THE WARDROBE

 
//Bikbok 299kr//

YOUR PASS HAS YOU IN IT'S HOLD

 
Gud vad arg jag ser ut på bilden, haha.

SNEAKPEAK


CLOTHES

 
//H&M 249 kr//

 
//Ginatricot 199kr//

 
//H&M 99kr//


HOW COULD YOU UNDERSTAND IF YOU NEVER HAD IT


BLACK - YELLOW - WHITE


MAC, I DON'T GET IT, SO WHEN I GET HOME YOU WILL HAVE BETTER PICTURES


I STILL REMEMBER HOW IT ALL CHANGE

 

SNEAKPEAK


TODAY

 

I'VE GOTTA GET THIS OFF MY CHEST

 
//Monki 150 kr//

VS BODY MIST AT JFR.SE

 
 
 

MODEKUNGEN


BOYFRIEND JEANS, NOT MY STYLE BUT SHOULD I? THEY ARE SO SOFT


BEST OF BOTH WORLDS

 
//Bikbok 299kr//

I'M LIVING IN THE SHADOWS

 
 
Skola imorgon, jag förstår bara inte vart sommarn har tagit vägen. Känns som jag inte alls har fått något gjort och det känns jätte hemskt. Känner hur allt bara snurrar i huvudet, varför jag inte har gjort de ena efter de andra. Att vi har haft lov i 2 veckor, när vi egentligen har haft de i ungefär 2 månader. 
Har nästan ångest, men ändo är jag glad att få återvända till skolan igen, att komma in i rutiner. Känner att mitt liv blir en aningen lättare när jag har kommit in i någon slags av rutin. 
Men nu ska jag försöka komma in i den nog mest svåraste rutin som jag har framför mig, att sova tidigt så jag slipper ligga där på morgonen och snoza där ett x antal gånger innan jag märker av att jag har 30 minuter på mig att äta,klä på mig, helt enkelt göra mig i ordning innan jag måste ta språnget till bussen.

YOU ASKED, SO HERE YOU GO, 4 OUTFITS FOR YOUR FIRST DAY OF SCHOOL

//Tröja GinaTricot//Byxor GinaTricot//Skor Convere//Väska Åhlens//

//Tshirt Monki//Byxor H&M//Boots Johnny Bulls//Mössa GinaTricot//


//Allt från H&M//


//Jacka Acne//Klänning H&M//Väska Whistles.co.uk//Skor Nelly.com//


Detta är 4 outfits som jag gärna hade velat ha på mig imorgon, då jag börjar skolan igen. Vi kommer mest att få information imon så då kan de vara skönt med ett par sköna kläder, när man för mestadels bara kommer att sitta och lyssna. Så här har ni 4 outfits som både är sköna men ändo snygga. 
Om jag fick välja vilket jag skulle vilja ha på mig av dessa så blir de nog outfit 2. Slappt och lite halvt rockigt. Love it. 

WHEN SHE TURNS 18, SHE FINALLY WILL BE FREE TO DO, WHAT SHE WANTS TO DO


SO I CROSS MY HEART AND I HOPE TO DIE


SOMEWHERE FAR ALONG THIS ROAD HE LOST HIS SOUL


LET THE PICTURE TALK FOR IT SELF


EMMABODA FESTIVALEN 12. STEVE AOKI AND KNIFEPARTY


LOOKBOOK ZARA


JEANE BLUSH DENIM SQUARE SHIRT

 
//NELLY.COM 399KR//

URBAN CONE


I'LL ALWAYS STAY TRUE TO BLACK SHOES

 

NELLY SHOES

 
Såg dessa vardags skor förut på nellys hemsida, och för min förvåning så är dom ett riktigt kap. 199 kr/st, och de är som ju som hittat enligt mig. Så funderar nästan på att själv klicka hem dom!

CALVIN KLEIN- FORBIDDEN EUPHORIA


NEW START

 
Kör om från början nu tänkte jag. Har ändrat lite på designen ( inte alls mycket, då jag är väldigt nöjd med den jag redan har) Tog bort alla mina gammla inlägg, men de hoppas jag att det inte gör något. 

THIS FALL I FALL IN LOVE WITH THE DARK RED SHIRT

 
//LINDEX 299kr//

I TOTALLY LOVE MY NEW BLACK DRESSES, THEY ARE SO AMAZING.

 
 
 
 
 

RSS 2.0